Harmonogram podzimních kurzů 2019

 
 
Skupina pokročilých - Rozdělení a,b,c není podle obtížnosti.
 
POKROČILÝ
sobota      5.10       sk. b = 8:00, sk. a = 10:00, sk.c = 11:00
úterý        8.10        sk. a + c = 16:00, sk. b + c = 17:00
úterý       15.10       sk. a + c = 16:00, sk. b + c = 17:00
sobota    26.10       sk. b = 8:00, sk. a = 10:00, sk.c = 11:00
sobota      2.11        sk. b = 8:00, sk. a = 10:00, sk.c = 11:00
středa     13.11        sk. a + c = 16:00, sk. b + c = 17:00
sobota    16.11        sk. b = 8:00, sk. a = 10:00, sk.c = 11:00
sobota    23.11        sk. b = 8:00, sk. a = 10:00, sk.c = 11:00
neděle    24.11        sk. b = 8:00, sk. a = 9:00, sk.c = 10:00
sobota    30.11        sk. b = 8:00, sk. a = 10:00, sk.c = 11:00
 
 
ŠKOLIČKA
středa       2.10        16:00
sobota      5.10          9:00
středa     16.10       16:00
sobota    26.10          9:00
sobota      2.11          9:00
středa       6.11        16:00
sobota    16.11          9:00
středa     20.11        16:00
sobota    23.11          9:00
sobota    30.11          9:00 
 
 
Pro ty, kteří u nás již cvičili budou otevřeny free lekce v soboty (5.10, 26.10, 2.11, 16.11, 23.11, 30.11) od 12:00. Bude se jednat o smíšené skupiny, kde budeme trénovat různé cviky. Na tyto lekce je třeba se hlásit vždy před každým výcvikem a cena je 150 Kč / lekce. Minimální počet účastníků pro konání lekce je: 4.
 
 

Aktuality

Hromadné kurzy

16.03.2019 00:00

Předpokládaný začátek  dalších hromadných kurzů je plánován na červenec 2019 :-)

Zajímavosti a rady

Barf

20.11.2014 09:50
Zde přikládám nějaké odkazy na webové stránky, kde je možnost objednat si maso pro psy :-) Vetamix: www.vetamix.cz/ Sokol Falco: www.sokolfalco.com/ RitchBarf: www.richbarf.cz/ AS POL: www.mrazenemasopropsy.cz/    

Neodolatelné pamlsky

27.01.2011 11:06
Této pochoutce skoro žádný pes neodolá! Recept: 500 g kuřecích jater, 2 celá vejce, lžíce strouhanky a ovesné vločky Příprava: Kuřecí játra rozmixujeme. Přidáme vejce, strouhanku a trochu ovesných vloček, vše zamícháme. Konzistence by neměla být příliš tuhá ani moc řídká (upravujeme množstvím...