Výcviky v roce 2019

Máme pro vás parádní novinku. Podařilo se nám domluvit krytou halu pro výcvik psů a začínat budeme již v lednu. Kurzy budou každé pondělí a středu. Čas se odvíjí podle zvoleného kurzu.  Hala se nachází v obci Studenec (cca 7 km od Úpice), je zateplená a osvětlená. Vše je uzpůsobeno pro trénink psů, jelikož se jedná o kynologický areál. V rezervačním systému zadejte datum 7.1.2019 a přihlaste se do Vámi vybrané skupiny. Uzávěrka přihlášek je 20.12.2018. Do této doby musí být zaplaceno i kurzovné na účet 216886015/0300. Kapacita kurzu je omezana. Už se moc těšíme na spolupráci :-)
Vzdálenost: od Náchoda 28 km, od Hronova 22 km, od Nového Města 33 km. 

 

Dárkové poukazy

Přichází vánoční čas a tak jsme pro vás připravili dárkové poukazy. Vybrat si můžete ze skupinových i individuálních výcviků. Cena se odehrává podle toho, jaký kurz si vyberete. Výhodou je, že máte automaticky zajištěno místo v kurzu a nemusíte se strachovat, že se na vás nedostane :-) Nutno vyzdvihnout i dárkový poukaz na výcvikový pobyt v Krkonoších.
Termín  nových kurzů u nás na cičáku je předběžně plánován na 16. 3. 2019
Termín pro výcvikový kurz v Krkonoších je 3. - 7. 7. 2019
V případě zájmu pište na email: sediva-michaela@seznam.cz
 
 

Hromadné kurzy

Pozor změna: úterní školička (13.11) byla přesunuta na neděli 18.11 od 9:00. Sraz jako vždy na cvičáku
 
Termíny výcviků jednotlivých skupin. 
 

 

Aktuality

Hromadné kurzy

16.03.2019 00:00

Předpokládaný začátek hromadných kurzů je plánován na březen příštího roku :-)

Zajímavosti a rady

Barf

20.11.2014 09:50
Zde přikládám nějaké odkazy na webové stránky, kde je možnost objednat si maso pro psy :-) Vetamix: www.vetamix.cz/ Sokol Falco: www.sokolfalco.com/ RitchBarf: www.richbarf.cz/ AS POL: www.mrazenemasopropsy.cz/    

Neodolatelné pamlsky

27.01.2011 11:06
Této pochoutce skoro žádný pes neodolá! Recept: 500 g kuřecích jater, 2 celá vejce, lžíce strouhanky a ovesné vločky Příprava: Kuřecí játra rozmixujeme. Přidáme vejce, strouhanku a trochu ovesných vloček, vše zamícháme. Konzistence by neměla být příliš tuhá ani moc řídká (upravujeme množstvím...